Zuid-Afrikaanse man viert scheiding online

 Beeld: AndreiMayatnik/Shutterstock

Een scheiding is niet gemakkelijk. Er verandert veel in je leven. Als je kinderen hebt, verandert er ook veel in het leven van je kinderen. Er moet veel geregeld worden en je moet verschillende beslissingen maken. Niet echt een gebeurtenis om te vieren dus, zou je denken. Maar hier denkt niet iedereen hetzelfde over. Een Zuid-Afrikaanse man vierde zijn scheiding uitbundig online. Dit meldt Jacaranda FM, een Zuid-Afrikaans radiostation.

De man postte op social media eindelijk weer een vrije man te zijn. Hij liet dit zien door met veel plezier ‘just divorced’ op zijn auto te schrijven. Dit is te zien in een video die hij postte op Facebook. Of zijn vrouw hier blij mee is, is af te vragen. Misschien is ze wel net zo blij als haar ex. Of misschien komt het verdriet bij de blije man pas later.

Zwaar huwelijk

Je zou denken dat de man een zwaar huwelijk heeft gehad. De man plaatste drie datums op zijn facebook. De datum van het huwelijk, de datum waarop hij aangaf te willen gaan scheiden en de datum waarop hij officieel is geschieden. Hij versierde dit met onder andere de hashtags #itsOver en #AmFree. Als iemand interesse heeft in de man, weten ze nu in ieder geval dat de man vrijgezel is. Wat vind jij hiervan?

 


Geef een reactie, of stel een vraag

Let op, het bericht wordt eerst beoordeeld, voordat het wordt geplaatst