Vrouw wil scheiden van ´dief´

Beeld: DmitryKalinovski/Shutterstock

Een 35-jarige vrouw uit Nigeria wil scheiden van haar man. Niet zo gek, aangezien de man volgens de vrouw een dief is. Remilekun Familusi zei tegen de rechtbank dat ze het 5-jarige huwelijk met haar man Olayinka daarom graag wil verbreken. Dit meldt Punch Newspapers, een krant uit Nigeria.


Het huwelijk was niet alleen maar slecht. De vrouw vertelt de rechtbank dat het huwelijk met haar man is beloond met een kind. Maar toch wil de vrouw liever scheiden. De vrouw noemt haar ex een dief en fraudeur. De man is volgens haar nooit een verantwoordelijke man geweest. Zo stal hij eten uit de supermarkt voor de baby. De vrouw moest de baby dan voeden met gestolen eten. Toen de vrouw hierachter kwam, liet ze haar man niet meer naar de winkel gaan voor het eten van de baby. Familusi zegt dat hij nog meer heeft gestolen. De vader van de vrouw zou een keer de borgtocht van de man hebben betaald toen hij een laptop had gestolen. Daarbij fraudeerde de man volgens Familusi door handtekeningen te vervalsen. 

Voogdij


Familusi wil dat alleen zij het voogdij krijgt over hun kind. Hier is haar ex-man het niet mee eens. Hij zegt altijd een verantwoordelijke vader te zijn geweest. De man smeekt de rechtbank om hem toegang te verlenen tot zijn dochter die hij al 18 maanden niet meer heeft gezien. Ook zegt hij niet meer te stelen omdat God nu de volledige controle over zijn leven heeft. Het is nog niet bekend hoe de zaak eindigt. Op 6 juni wordt er verder naar deze zaak gekeken. Hoe zou jij graag willen dat deze zaak afloopt?


Geef een reactie, of stel een vraag

Let op, het bericht wordt eerst beoordeeld, voordat het wordt geplaatst