Roddelen over een echtscheiding?

Beeld: Svitlanasokolova/Shutterstock

Het vertellen aan mensen dat je gaat scheiden is lastig. Dat mensen jou moeten vertellen dat je gaat scheiding, is ook niet gemakkelijk. Bijna alle media waren er zeker van: Victoria Beckham en David Beckham gaan scheiden. Maar de woordvoerder van Victoria liet in een officieel statement weten dat de scheiding van het beroemde koppel snel naar het rijk der fabelen verwezen kan worden. Dit meldt RTL Boulevard.


De woordvoerder vertelt aan People dat de roddel grote onzin is. ‘’Dit is nou fake nieuws dat is aangewakkerd door iets wat iemand roept op social media. Het is vooral heel treurig dat zoveel kranten en tijdschriften dit non-nieuws klakkeloos hebben overgenomen.’’ Door social media is het steeds makkelijker om van alles te beweren. Hier kregen de Beckhams nu dus mee te maken.


Geen echtscheiding tortelduifjes


De Beckhams zijn al samen sinds 1997. In 199 gingen ze trouwen. Het huwelijk is dus nog niet over. De twee zouden samen nog heel gelukkig zijn met hun kinderen Brooklyn, Romeo, Cruz en Harper. David en Victoria werden recent nog samen gespot bij de welbekende bruiloft van Meghan Markle en prins Harry. Er lijkt dus helemaal niks aan de hand bij het huwelijk van de twee. Geloofde jij dat het koppel ging scheiden?


Geef een reactie, of stel een vraag

Let op, het bericht wordt eerst beoordeeld, voordat het wordt geplaatst