Miljonair liever naar gevangenis dan betalen ex

Beeld: Shchipkovaelena/Shutterstock

John Hart uit Birmingham heeft bijna 10 miljoen verdiend met investeringen. Genoeg geld om alles financieel goed te regelen met zijn ex-vrouw zou je zeggen, maar niks is minder waar. De 83-jarige man wil liever de gevangenis in dan dat hij zijn ex geld betaald. Dit meldt Daily Mail.

John zegt dat zijn ex-vrouw hem nog geld is verschuldigd. Zij zegt juist dat John informatie achterhoudt. De twee zitten al lange tijd in een vechtscheiding, wat ze tot nu toe al een miljoen heeft gekost. Maar de miljonair geeft niet toe. Het stel heeft al problemen sinds 2006. Er was eerst niks aan de hand, maar toen de kinderen opgroeiden kwam er problemen. Er was een meningsverschil met zoon Justin, waarna zijn vrouw de kant van de zoon koos. Na dit gedoe ging John weg van hun luxe appartement. Hierna kwam hij nooit meer terug. Al hadden John en zijn vrouw op dit moment nog een vriendschappelijke band.

Money, money, money

Tot 2011 gaf John zijn vrouw 4000 pond per maand. Ook gaf hij haar een Range Rover en een Jaguar XK8. Karen, zijn ex-vrouw, bleef in het familiehuis wonen. Dit samen met haar nieuwe partner. Hierna kwam er steeds meer gedoe. Zo spande John een rechtszaak aan tegen zijn ex-vrouw met betrekking tot geld. De advocaten van Karen zeggen dat John documenten achterhoudt. John geeft toe dat sommige documenten pas laat waren ingeleverd. Maar hij zegt nu niks anders meer achter te houden. De rechter geloofde hem niet en wil hem 14 maanden naar de gevangenis sturen. Snap jij waarom de man liever naar de gevangenis gaat dan zijn ex-vrouw betaald?

Geef een reactie, of stel een vraag

Let op, het bericht wordt eerst beoordeeld, voordat het wordt geplaatst