Een echtscheiding tijdens de bruiloft

Beeld: VolodymyrTverdokhlib/Shutterstock

Een op de drie huwelijken loopt uit op een scheiding. Maar sommige huwelijken eindigen wel heel snel. Zo ook in Dubai, waar een bruidegom een kwartier nadat hij het ja-woord had gezegd alweer wilde scheiden. Dit meldt Gulf News.

Na het ja-woord was er al snel geen feeststemming meer voor de bruidegom. Zijn schoonvader had eerder gezegd dat de schoonzoon moest meebetalen aan de bruiloft. Met een bedrag van maar liefst 23.000 euro. Dit kon de man niet zo snel neerleggen, dus overhandigde hij alvast 11.000 euro. Na het ondertekenen van de huwelijkspapieren wilde de schoonvader meteen de overige 12.000 euro hebben. De bruidegom vroeg of het goed was dat hij het geld even ging halen in zijn auto, maar de schoonvader wilde niet nog een paar minuten langer moeten wachten. De man moest het bedrag van 12.000 euro maar door vrienden laten ophalen.

Gescheiden op eigen bruiloft

De bruidegom werd zo boos, dat hij besloot het huwelijk te beëindigen. Aan Gulf News vertelt zijn advocaat dat de man zich zo beledigd en vernederd voelde door de schoonvader, dat hij het huwelijk 15 minuten nadat hij zijn vriendin zijn vrouw kon noemen weer wilde beëindigen. Hij wilde de dochter van deze man niet meer hebben op deze manier. Snap jij waarom de man om deze reden wilde scheiden?


Geef een reactie, of stel een vraag

Let op, het bericht wordt eerst beoordeeld, voordat het wordt geplaatst