Acteur Lorenzo Lamas scheidt voor vijfde keer

Beeld: MinervaStudio/Shutterstock

Gaan scheiden is geen gemakkelijke keuze. Op het moment van een scheiding verandert er heel veel in je leven. Sommige mensen moeten niet één keer de keuze voor een scheiding maken, maar meerdere keren. Zo ook Amerikaanse acteur Lorenzo Lamas, die voor de vijfde keer scheidingspapieren heeft ondertekend. Dit meldt US Weekly.

Toch geen sprookjeshuwelijk

Lamas zijn ex, actrice Shawna Craig, die onder andere bekend is van Second Wives, was uiteindelijk toch niet de ware. De 60-jarige Lamas en de 32-jarige Craig stapten in 2011 in het huwelijksbootje in Mexico. Dit terwijl ze elkaar pas een paar maanden kenden. Meerdere mensen konden meegenieten van de relatie tussen de twee in de Amerikaanse realityshow Second Wives Club. Een show waarin vrouwen werden gevolgd die de tweede of zelfs vijfde vrouw werden van rijke en succesvolle mannen. Lamas is voor de scheiding met Craig al vier keer meer gescheiden. Zo was hij samen met actrice Victoria Hilbert en actrice Michele Cathy Smith. Van zijn vorige relaties heeft hij zes kinderen. Craig is eerder nog nooit gescheiden en heeft ook geen kinderen. Wel is ze draagmoeder geweest voor een dochter van Lamas.

Scheiden en kinderen

Voor kinderen heeft een scheiding veel impact. Ze moeten wennen aan een nieuwe situatie en zich weer ergens anders thuis gaan voelen. Lamas is met meerdere moeders van zijn kinderen gescheiden en heeft uiteindelijk een hele club aan kinderen opgebouwd. Wat vind jij van deze situatie?


Geef een reactie, of stel een vraag

Let op, het bericht wordt eerst beoordeeld, voordat het wordt geplaatst